Прийом
замовлень 24/7
Обробка
замовлень
з 9:00 до 19:00
Замовити зворотній дзвінок
Shop d2b2831d 1eae 4cf7 b3e9 6a4a9f9ea504 original

Препарати для потенції

Ffffff 1

Через негативний вплив різноманітних чинників сучасного життя у багатьох чоловіків понижується потенція і виникають негаразди в інтимних стосунках. Послаблення ерекції або навіть її повна відсутність, характерна для розвитку імпотенції, хвилює майже кожного третього представника сильної статі. При чому з подібними проблемами стикаються не тільки зрілі, а й досить молоді чоловіки. Що робити для усунення порушень сексуальних функцій та як відновити статеву силу?

Для позбавлення від таких розладів широко використовуються ефективні препарати для підвищення потенції у чоловіків. Про які засоби йде мова, чи безпечні вони і як застосовуються?

Для покращення чоловічого статевого здоров'я близько двох десятків років тому був винайдений такий засіб, як Віагра. Спочатку його створювали для лікування серцево-судинних захворювань, однак, під час випробувань була встановлена його потужна дія на потенцію. Сьогодні Віагра має безліч аналогів і замінників (дженеріків), які не менш ефективно усувають порушення в роботі статевої системи та нормалізують еректильну функцію. Розглянемо детальніше сучасні препарати для потенції та їх властивості.

Віагра

Цей засіб виготовляється на основі активного компоненту сілденафілу, який інгібує дію ФДЕ-5 та сприяє виникненню ерекції.

Віагра не являється штучним стимулятором і впливає тільки на природні процеси в організмі.

За рахунок блокування фосфодіестерази цей препарат посилює кровообіг в статевих органах, зокрема в пенісі, розширює судини та знижує тонус гладких м'язів. Внаслідок дії сілденафілу чоловіки досягають стану збудження статевого органу. Однак, ці ліки, як їх аналоги мають вплив на організм тільки за умови сексуальної стимуляції (потягу).

Віагра починає діяти через 40 — 50 хвилин після прийому, а ефект зберігається протягом 4 і більше годин. Препарат випускають у формі круглих двоопуклих таблеток, вкритих оболонкою синього кольору. Дженеріки оригінального медикаменту можуть відрізнятися забарвленням (як правило таблетки білі, або теж сині), але виробляються по тій же хімічній формулі і мають однакову дію. При цьому їх вартість значно нижча, ніж оригіналу.

Існує і інший аналог справжнього сілденафілу — Віагра Софт, який характеризується більш швидкою дією, що зумовлено способом його застосування. Віагра Софт не призначена для ковтання, таблетку розсмоктують під язиком і активні речовини проникають безпосередньо в кров, стимулюючи ерекцію вже через 20 хвилин.

Сіаліс

Препарат являється прототипом Віагри, але в його основі міститься тадалафіл, який діє ефективніше, ніж сілденафіл і викликає більш тривалу ерекцію, що спостерігається протягом 32 годин. Фармакологічні властивості у цих таблеток подібні до Віагри, так як активний компонент теж інгібує ФДЕ-5 і впливає на процеси кровообігу в малому тазі.

Результат дії Сіалісу можна побачити через 40 хвилин, а якщо застосовувати Сіаліс Софт (таблетки для розсмоктування), то можна досягнути збудження статевого члену за коротший проміжок часу. Крім того, при використанні Сіаліса Софт, як і Віагри Софт, можна вживати жирну їжу та алкоголь.

Левітра

Таблетки містять діючу речовину варденафіл, яка також блокує активність фосфодіестерази 5 типу, збільшує прилив крові до пенісу і викликає стійку природну ерекцію. Ефект від таблетки зберігається до 12 годин. Левітру частіше призначають при еректильних розладах, які виникли внаслідок розвитку цукрового діабету. Приймати препарат слід за 30—40 хвилин до вступу в статевий акт.

Левітра Софт починає діяти швидше і займатися сексом чоловіки можуть вже через 15 хвилин після застосування.

Супер П-Форсе

Такий лікарський засіб являється універсальним і допомагає позбавитися одночасно від двох проблем — імпотенції або еректильної дисфункції та передчасної еякуляції. У складі Супер П-Форсе присутні такі потужні компоненти, як сілденафіл (100 мг) та дапоксетін (60 мг). Препарат сприяє появі довготривалої стійкої ерекції та подовженню статевого акту в 4 рази. Ліки потрібно приймати за годину до інтимної близькості. Разова доза становить не більше 1 таблетки і може бути зменшена. Ефект від Супер П-Форсе спостерігається протягом 6 годин.

Розглянуті препарати для підвищення потенції являються безпечними для здоров'я, але мають деякі протипоказання та можуть провокувати виникнення побічних реакцій. Тому попередньо рекомендується обов'язково читати інструкцію по застосуванню або консультуватися з лікарем.

Відгуки на препарати для підвищення потенції у чоловіків розміщені на нашому сайті, де кожен може не тільки ознайомитися з характеристиками засобів для посилення ерекції та покращення якості статевого життя, а й придбати їх по прийнятній вартості